Rezervacija

POČITNIŠKA REZERVACIJA
 
Starši otrok, za katere je Mestna občina Ljubljana po veljavnih predpisih dolžna kriti del cene programa predšolske vzgoje v javnem vrtcu, lahko uveljavijo rezervacijo zaradi počitniške odsotnosti otroka v obdobju od 1. junija do 30. septembra. Rezervacijo lahko starši uveljavijo za neprekinjeno odsotnost otroka najmanj en in največ dva meseca. Starši so jo dolžni vrtcu pisno napovedati najpozneje en teden pred prvim dnem odsotnosti otroka iz vrtca. Velja za starše otrok s stalnim bivališčem v MOL. Starši otrok iz drugih občin lahko uveljavijo rezervacijo, če občina pisno soglaša, da bo pokrila razliko med plačilom rezervacij in ceno programa. Informacije o pogojih rezervacije dobite na občini stalnega bivališča oz. v računovodstvu vrtca.
 
V kolikor imate hkrati v vrtec vključenega več kot enega otroka, lahko uveljavite rezervacijo le za najstarejšega otroka, za katerega se ne sofinancira plačilo staršev iz državnega proračuna. Za rezervacijo plačate 30 % , z odločbo določenega dohodkovnega razreda, brez upoštevanja dodatnih znižanj iz 6. in 8. člena Sklepa.

Za uveljavljanje počitniške rezervacije izpolnite obrazec, ki ga dobite pri vzgojiteljici oddelka ali na spletni strani vrtca. Obrazec lahko posredujete osebno, po pošti na naslov Vrtec Mladi rod, Črtomirova ulica 14, Ljubljana, ali po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..